30 octombrie 2009

The Candy Spooky Theatre


Personal nu dau un franc pe Halloween si alte importuri nereprezentative pentru noi, dar nici nu ma deranjeaza la altii...Am in schimb placerea si ocazia de a va pezenta ceva ce tin de dupa Halloweenul trecut pentru aceasta zi. Un amuzant si captivant de copilaresc proiect muzical japonez in stilul lui Tim Burton : The Candy Spooky Theatre, pe care-i ascult si privesc cu placere atat pentru gaselnita pe care o reprezinta cu succes cat si pentru ca sunt foarte colorati, ceea ce iubesc sa vad la altii...ma fascineaza toate formele de extremism, atat timp cat nu ma implica si sunt inofensive in general.
Trupa asta e inca o raritate la noi.

The Candy Spooky Theatre - Merry Go Round

28 octombrie 2009

Alexandrina remix Silent Strike




O colaborare dintre cele mai fericite pentru ascultatorii de muzica electronica ambientala. Silent Strike a subliniat perfect ceea ce reprezinta Alexandrina Hristov in muzica romaneasca "de nisa". Speram ca viitorul material semnat Alexandrina sa contina si aceasta piesa, de ce nu alaturi de altele la fel de bune si de necesare urechilor noastre.

Pentru cei interesati, Alexandrina are deschisa o expozitie ce contine picturile sale, pana pe data de 31 octombrie în Ceainaria din Libraria Carturesti (Pictor Athur Verona 13), Bucuresti.

18 octombrie 2009

Antichrist


Iata de ce il simt in continuare genial pe Lars von Trier.

"Antichrist", prezentat si la IIFF:

5 octombrie 2009

Un frappe la Iasi


Andra, din nou

Pentru fiecare dintre diminetile ce vin si in care voi lipsi cu desavarsire de pe bella, un scurt documentar imbracat in aroma de cafea, despre orasul Iasi...Realizat in 2008 de regizorul basarabean Serge Zanoaga, filmul ii prezinta pe actorul Ion Sapdaru si pe directorul Convorbiri Literare, Cassian-Maria Spiridon, vorbind cu inflacarare artistica despre istoria Iasului si felul in care aceasta s-a imbinat cu istoria cafelei pe plaiurile noastre. Pe langa faptul ca e un film cu adevarat interesant prin prisma temei abordate si a oamenilor care o trateaza, documentarul se gaseste aici si pentru ca este una din realizarile muzicale ale trupei mele, piesa ce face coloana sonora e semnata RAVA.

Asadar, pentru cine vrea sa cunoasca Iasul in 10 minute dulci si destepte,
"Un frappe la Iasi" :

Un frappe la Iasi


PS: Eu voi fi, desigur, la Iasi, unde, pe langa faptul ca sarbatoresc lansarea albumului nostru, ma pregatesc pentru un alt moment pe care l astept de vreo 3 ani...primul concert al Alexandrinei Hristov in capitala Moldovei.