18 septembrie 2008

Om de lut



Alexandrina Hristov lanseaza cateva piese in avanpremiera albumului "Om de lut", primul din cariera artistei, album care va aparea in luna octombrie.

Omdelut

6 comentarii:

oceania spunea...

cine e artista asta despre care n-am auzit nimic pana acum? am ascultat-o cu placere. excelenta vocea. textul, melodia ma fac sa ma bucur ca si la noi apar lucruri de calitate.

Lucian Curelariu spunea...

da,Oceania..incerc sa o aduc in atentia voastra, a celor care vizitati bellamuzica pentru ca sunt prea convins ca merita..
Ce-i drept, Alexandrina nu s-a aratat mai deloc pana acum desi a inceput sa cante in Romania de prin 2005-2006 (cateva cantari prin Bucuresti si expozitia oficiala cu lucrarile-i plastice)..Am descoperit-o urmarind emisiunea lui Catalin Stefanescu, Garantat 100% si a fost curata pasiune la prima...auditie.. am vreo doi ani de cand o urmaresc indeaproape si sunt bucuros sa spun ca am ajuns sa stiu foarte multe despre ea si arta ei. de aceea ma vad indreptatit sa o tot arat...sper din toata inima ca debutul sa fie unul exploziv, urmeaza cat de repede lansarea albumului, a site-ului oficial si a unui videoclip. Sper din toata inima sa intre in mainstream dar sa ramana autentica si fara compromisuri..

Ce rezumat frumos am incropit:)) ms de interes. o sa revin de fiecare data cand vor exista noutati despre Alexandrina.

Dan spunea...

eu am descoperit-o pe Alexandrina mai demulticel, când chiar nu se auzise prea multe de ea aici; are o voce... aparte şi un stil cu totul special.
Cu prima ocazie, o să postez şi eu playlistul încropit... Toate cele bune! La bună reauzire :)

Lucian Curelariu spunea...

Dan, ma bucur sa te aud asa..si eu sper sa ne tot vedem.

Dan spunea...

... şi ce schimbare de look la Alexandrina... seamănă leit cu Nana Mouskouri... o Nana de peste Prut :D
(am reuşit şi eu să adun material muzical cu Alexandrina şi am pus pe blog pentru degustători)

Lucian Curelariu spunea...

Dan, he he, schimbarea de look tine de spiritul polivalent artisitic al Alexandrinei si este intr adevar super.am trecut pe la tine si am vazut ce ai urcat pe acolo..ai piese si mai noi si vechi (cele vechi fiind neoficiale) care vor face imagine clara a muzicii sale. sper sa fim cat mai multi indragostiti de asemenea arta.
cu ocazia scrisului astuia iti comunic k voi lipsi o sapt de pe net, ca nu cumva, scriindu mi, sa crezi ca nu ti raspund fara motiv. ne vgizitam peste cateva zile:) ma bucur din nou ca treci pe aici.