22 aprilie 2009

Salmon Dance

Iata cu ce ne mai delectam cand ne simtim mai bine decat restul lumii. Noi..ai nostri.


chemical brothers - salmon dance
Vezi mai multe video din Muzica

15 aprilie 2009

Timisoara

Diseara plec la Timisoara pentru al doilea concert de lansare "Om de lut". Call me crazy, I am.

11 aprilie 2009

Majestatea sa, Alexandrina!

Iubitii mei cititori, ma intreb cat rost are sa-ncerc a-nsira cateva vorbe goale despre ce am simtit. Voi stiti, bunaoara, tonul meu in astfel de scrieri este unul si acelasi...Alexandriniac?!...
Am ajuns se pare dependent de serotonina ce rabufneste-n mine cand sunt acolo, in primul rand, si ascult incantatii : "baby viata-i frumoasa"..
Sandri a fost joi pentru mine, pentru ea, pentru voi chiar...pentru Moldova ei draga, pentru fiica ei frumoasa si talentata, pentru arta careia i se daruieste intr-atata, pentru fericirea de a trai si a iubi. Alexandrina nici macar nu canta...ea sta acolo sus si are grija ca descantecele ei sa scoata tot ce e mai bun in noi...
Am vazut si acum...barbatii incearca sa se abtina de la marile reactii, rusinati ca ar putea fi atat de atinsi de sunete "dulci"; femeilor le tremura buzele adorand-o curat si visand sa poata manipula atat de usor lumea cu doua cuvinte moi..

Incerc sa schimb putin tonul ca sa intelegeti, totusi, cate ceva din cum a decrus seara.

Am intrat la ora 9 PM, spunandu-mi doar numele si un "m-a invitat Alexandrina". Pentru ceilalti, biletul a costat 20 lei.
Alaturi de Cristina , cu care ma gasesc mereu la astfel de evenimente, am pasit in The Silver Church. Locul este superb in incercarea sa de a fi glam : candelabre imense atarnate de bolta imitand goticul catedralelor medievale, o scena foarte bine plasata in locul "altarului" si o atmosfera generala de loc "altfel".

Copyright Florin Ghioca

Ca de fiecare data, am avut doua motive foarte serioase pentru care nu m am deranjat cu camere foto sau video : primul consta in faptul ca nu pierd pentru nimic in lume nici o secunda din tot ce se intampla pe scena iar al doilea e acela ca atatia profesionisti fac asta incat n-are rost sa ma agit deloc...

In ora scursa intre momentul in care am intrat si inceputul concertului, clubul a fost ticsit de oameni si auzeam cum ca ar fi in continuare coada la bilete..Nu m-am putut bucura mai mult, caci Alexandrina merita cel mai mare succes posibil. S-a vazut insa cat de surprinsa a fost sa vada atata lume in momentul urcarii ei pe scena. Precizez ca acest concert a fost difuzat live pe net de radiolynx si proiectat pe cateva ecrane in toata sala, pentru ca cei din spate sa se poata bucura de detalii. Toti spun ca nu ar fi fost chip sa patrunzi in primele randuri, am fost dovada vie a faptului ca daca vrei, se poate. Am ajuns chiar in fata Alexandrinei (cum altfel?) pe la a treia piesa (cred)...timpul nu mai avea nici o relevanta in planul faptelor, dar banuiesc ca asa a fost. Alaturi de ea s-a aflat pe scena trupa cu care a inregistrat albumul si cu care performeaza la toate concertele "mari", formata din sase oameni (parte din ei componenti Blazzaj si, daca nu ma insel, aproape toti din Timisoara).

Sunt foarte curios si am uitat sa o intreb cine este designerul vestimentatiei din acea seara:

Copyright Florin Ghioca

Copyright tilllate.ro

Am intalnit-o pe Iulia, pe Alina, am fost cu Alex, dar am facut in asa fel incat sa stau singur de toti prietenii care se aflau acolo, pentru a nu fi distras nici o clipa de la magia care se intampla pe scena...N-am habar cate piese s-au cantat sau in ce ordine...stiu doar ca inceputul soft a fost urmat de variantele de album (funk, electropop, rock - mai dansante) ale pieselor "Numai tu", "Undeva" sau "Femei"..Alexandrina mi-a dat Bjork, Royksopp, Sigur Ros si Real tuesday weld intr-un singur ambalaj poleit cu aur ca pantofii ei...

Finalul concertului a adus, bineinteles, doua piese la encore , flori pentru regina, aplauze imposibil de lungi si proiectia primului videoclip al artistei,despre care nu stiam nici eu ca e gata, la piesa "Printre flori". Fiti siguri ca vi-l voi aduce cat de repede si ca va va placea. Alexandrina e atat de mult si imagine..

Ca si data trecuta, m-am bucurat sa o felicit personal, sa-i multumesc pentru invitatia speciala, si s-o asigur de veridicitatea si sinceritatea actiunilor mele in ceea ce-i priveste arta. La cat de repede a inceput sa-i ia avant cariera nu pot decat sa ma consider norocos ca acum 3 ani m-am oprit sa o cunosc la "Garantat 100%" si ca acum, iata, vedeta Alexandrina Hristov, vrea nu vrea, e parte din viata mea.

Dragilor, nu stiu ce a iesit din postul asta...sunt incercari dificile de a fi coerent si structurat in mijlocul unei subiectivitati gigantice..Sper ca ati inteles ceva, va invit sa incercati albumul si poate ne vom vedea impreuna la un concert Alexandrina. Desi n-o sa stau cu voi! :)





Copyright Tiberiu Crisan, bestmusic.ro


Copyright Cosmin Andrei




Copyright m0n5t3r


Copyright Cosmin Andrei


Copyright Vlad Eftenie

8 aprilie 2009

OM DE LUT


Maine plec la Bucuresti pentru concertul si petrecerea de lansare a albumului de debut Alexandrina Hristov, "Om de lut". Date despre acesta v-am tot transmis in posturi anterioare; urati-mi o calatorie magica...Va voi scrie totul despre.




PS: albumul se gaseste deja in magazinele Diverta si librariile Carturesti din tara la pretul de 40 RON.

6 aprilie 2009

Bebe

Sper din toata inima ca se mai rupe ceva spaniola la noi (de fapt s-ar putea chiar sa se rupa mai multa in ultimii ani:).

O piesa despre care am observat ca, fara a o intelege neaparat, atrage antentia tuturor in mod pozitiv. Personal, mi s-a intamplat la fel in urma cu ceva timp.

Restul pieselor pe care le cunosc de la tipa asta nu-mi spun mare lucru. Probabil cu "Siempre me quedara" s-a terminat suflul magic...


BEBE - SIEMPRE ME QUEDARA
Vezi mai multe video din Muzica

PS: Bebe Mihaescu e fain?

1 aprilie 2009

Please don't leave me

Pana una alta, piesa asta imi place foarte mult (sunt oricum intr-o perioada de muzici comerciale pentru ca s chestii usoare care mi dau voie sa gandesc; Madonna e de departe cel mai aproape de mine luna asta). Si intreb fetele daca videoclipul le "suna" bine. Pe mine m-a distrat si nu prea, sunteti in stare de foarte multe chestii si nu m-ar deranja sa fiu atat de dorit:)

Pink - Please don't leave me


Pink - Please Don't Leave Me
Vezi mai multe video din Muzica