30 septembrie 2009

Because of

Suntem toti o apa si-un pamant...



Because of a few songs
Wherein I spoke of their mystery,
Women have been
Exceptionally kind
to my old age.
They make a secret place
In their busy lives
And they take me there.
They become naked
In their different ways
and they say,
"Look at me, Leonard
Look at me one last time."
Then they bend over the bed
And cover me up
Like a baby that is shivering.

28 septembrie 2009

Lansare "SUPER MAGIC LOVE"

A sosit momentul lansarii primului material discografic din cariera trupei RAVA. Va prezentam afisul evenimentului si comunicatul oficial trimis presei:



LANSARE ALBUM DE DEBUT RAVA – “SUPER MAGIC LOVE”

Trupa de rock alternativ RAVA lanseaza Ep-ul de debut intitulat “Super Magic Love”. Materialul este un produs independent inregistrat in perioada 2008-2009, contine 6 piese in limba engleza si una in limba romana, care vorbesc despre starile de spirit ale omului modern fata in fata cu propria imagine si cu cei din jur. Soundul RAVA este un melanj de momente acustice fine si riffuri puternice de chitara care imbraca in aceeasi haina a simplitatii directe mesajul liric si muzical. Muzica RAVA priveste in ochii celor care asculta.

Ep-ul este compus in totalitate de membrii trupei (Lucian Curelariu – voce si chitara acustica; Bogdan Hapliuc – chitara electrica, backing vocals; Laurentiu Dumescu – chitara bas; Liviu Marian – keyboards si Codrin Murariu – tobe), cu participarea lui Florin Hanu (fost membru RAVA) la compozitie, chitara electrica si backing vocals, a Anei-Cristina Leonte (membra a trupei Odyssey) la vioara si a artistului rap Lucian Turcanu “X-Klus”(voce).
“Super Magic Love” este titlul care inglobeaza intregul concept muzical al trupei RAVA, piesa omonima fiind foarte apreciata de radiourile de specialitate in 2009.

Conceptul grafic al albumului este realizat de fotograful Veronica Gradinariu alaturi de Iulian Ghideon si Bogdan Agapie, inregistrarile, mixajul si masterajul au fost facute impreuna cu Cristian Rangu la Underground Sound Studios din Suceava, piesa “Inima mea” fiind lucrata in Iasi, la Casa de Cultura a Studentilor, impreuna cu Silviu Iurascu.
Evenimentul va avea loc in Iasi pe data de 7 octombrie, la orele 20 in Dublin Pub. Pretul unui bilet va fi de 10 RON iar publicul va putea achizitiona albumul la toate concertele viitoare.

“Super Magic Love” inseamna dragoste pentru arta, pentru oameni, pentru dragostea insasi.
7 octombrie va fi o seara “altfel”, un concert care nu va insemna numai muzica, ci si imagine, traire, frumos.


www.myspace.com/ravaband

23 septembrie 2009

RAVA pe compilatia "Is this thing on?" @ Oneday.ro




OneDay, initiativa ce are ca scop promovarea muzicii independente romanesti, lanseaza in luna septembrie editia 2009 a compilatiei OneDay: Uploaded Mix 2, intitulata “Is This Thing On?”


Dupa succesul primei compilatii (http://oneday.ro/blog/2008/07/07/primul-pas-oneday-uploaded-mix-1/#more-122) si dupa o serie de actiuni de succes de sustinere a trupelor autohtone, printre care implicarea acestora in evenimentele OneDay Live precum si in festivalul Sirnaville (august, Sirna judetul Prahova), OneDay revine cu o propunere de 14 piese si tot atatea trupe autoare. Scopul Uploaded Mix 2 este acela de a deschide apetitul publicului pentru productia muzicala locala si a-l aduce in randurile din fata scenei pentru concertele din toamna acestui an, fie ca este vorba de trupe deja cunoscute sau de altele noi si sunetul lor proaspat.


Uploaded Mix Nr.2 : “Is This Thing On ?” ilustreaza genuri muzicale variate de la alternativ, indie rock si new wave, pana la punk si electro si poate fi descarcat gratuit de pe website-ul OneDay (http://www.oneday.ro/mix2/)


Initiativa este sustinuta si recomandata 24FUN.ro si de Radio Guerrilla, cu suportul Livehouse Music, al caselor de discuri A&A Records, Inmusica Records, Asilium Netlabel, Lockjawrecords si al partenerilor media : Feeder, Port.ro, Bestmusic, Sofresh, Yazee, Metropotam.


RAVA - Super magic love

PS: And, yeah, it's starting to show!

10 septembrie 2009

Motorfest 2009


Am lipsit cu mult rost..
La Cohen am stat de vorba cu Dumnezeu, la Guano Apes am cinstit cu dracu.Intre ele, lumea e frumoasa si desteapta! Continua sa fie..
Am terminat cu lucrurile de rand care-mi umbreau existenta zilnica si revin cu dor si incantare pe taramuri dragi...muzica si prieteni.
Maine incepe la Iasi a V a editie a celui mai mare festival de motoare din Moldova, Motorfest 2009, la care, iata, am placerea sa prestez cu trupa niscaiva cantecele de jale din ograda proprie plus cateva muzici universale de ne plac noua si or sa faca lumea sa se iubeasca mult in ritm de suna bine; cum om face si noi cand ne-or zice din fluieras Trooper, Bucovina, Fara Zahar, Skepsis si inca ceva.

E mai mult o chemare pentru cei din Iasi, mi-ar placea sa va vad pe toti acolo dar asta poate fi dificil de realizat..

Asadar din nou voi lipsi pentru weekend, se pare ca si primul nostru album va iesi maine din cuptoare, sper sa friga asa cum imi doresc sa va friga pe voi piesele..Vi-l voi arata cat de curand!

Una din piesele pe care le vom incerca maine seara impreuna, in acord fin cu starea mea de liniste si zambet :

3 septembrie 2009

Ready for the weekend


Foto : Andra, gata de plecare
Sunt la bUcuresti pentru Leonard Cohen, Chicane, The Crystal method si Guano Apes. Sar peste Stefan Banica de data asta:)

asta ca sa mi justific lipsa. celor de la stufstock sper sa nu va fie foarte frig si sa simtiti festul ca in primii ani, acolo pe plaja..

2 septembrie 2009

Taya Tan


Foto : Andra, mecanismul greu al indoielii

O imbinare divina intre sentimente cantate si emotii desenate din prea plinul creator al artei asiatice.
Melodie traditionala japoneza, in interpretarea trupei Pink Martini.


Ochii tai seamana cu ai lor..trasi.mari.indurerati.

Taya-tan, taya-tan, taya-tan
Oh! My excitement!
Taya-tan, taya-tan, taya-tan
My heart is singing
When I come close against your chest
I play a song of love

Taya-tan, taya-tan, taya-tan
I am a guitar
Taya-tan, taya-tan, taya-tan
I am the one you are playing

Taya-tan, taya-tan, taya-tan
Oh! My secret excitement!
Taya-tan, taya-tan, taya-tan
My heart flutters
When I dream with my eyes closed
The strings on my chest tremble

Taya-tan, taya-tan, taya-tan
I am a guitar
Taya-tan, taya-tan, taya-tan
I am the one you are playing