2 noiembrie 2007

Carla Bruni - definitia antitezei

Ce le face pe Carla Bruni, Charlotte Gainsbourg, Milla Jovovich sa cante ceea ce canta? Ce ganduri bune rod very core-ul unor fiinte aparent atat de superficiale? Sigur ca nu creeaza aproape nimic din ce interpreteaza, dar de ce o fac totusi, din posturi de mostenitoare ale unor imperii nu stiu de care, de femei ce transforma totul in aur pasind pe podiumuri infectate cu nimicuri pe doua picioare? Canta pentru ca simt. Pentru ca (absolut indiscutabil) pot. Si pentru ca se vor revolutii in mentalitatile anti-frumusete. Piesa urmatoare miroase a cafea si suna a tigari frantuzesti. Are gust de dragoste.



Carla Bruni - Quelq'un m'a dit

Un comentariu:

Anonim spunea...

Check this out:
http://www.carlabruni.com/

Si sa stii ca piesele ei sunt originale (muzica) - isi alege foarte bine versurile - canta pe versurile lui Yeats si Emily Dickinson si alti poeti gigantci - dar uneori ii iese.

Those dancing days are gone si Before The World Was Made - my personal favorites; ea are si o poveste foarte intersanta de amor cu ginerele lui Bernard Henry Levy - ti-o spun la urmatoarea intalnire din Bolta Rece....

Diana