28 noiembrie 2008

The Puppini Sisters



30 noiembrie. Urata zi. Concert Alexandrina in Bucuresti si The Puppini Sisters in Timisoara. Primul la sarbatorirea a doi ani de existenta Byron, al doilea la Festivalul de Jazz. Nici unul pentru mine dintr-un singur motiv care ma tine in Iasi fara drept de apel...Cateodata nu sunt convins ca merita sa ratez atatea...

Iata cine sunt surorile Puppini: o italianca si doua englezoaice cu 2 albume de cabaret harmony/swing/jazz (acest stil care in Anglia zilelor noastre este egal cu succesul spontan) la activ; canta in majoritate preluari dupa slagare ale anilor '40 si au o minutios lucrata prestatie live ce buchiseste totul de la decoruri si costume la scenografie, coregrafie si interpretare vocala. Lucruri pe care le consider de maxim efect si valoare artistica.

Nu stati acasa in seara de 30, pentru ca nu stiti ce pierdeti. Asadar, Alexandrina in Bucuresti si The Puppini Sisters in Timisoara. Enjoy!

Un comentariu:

oceania spunea...

canta armonios fetele astea, The Puppini Sisters.
de Alexandrina si vocea ei frumoasa mi-aduc aminte dintr-o postare anterioara de-a ta. mi-ar fi placut s-o vad pe viu intr-un spectacol. dar nu de data asta. poate in viitor:).