26 noiembrie 2008

Tricky


De obicei nu anunt marile evenimente muzicale ce au loc in Bucuresti, pentru ca are cine. Tricky fiind insa un artist (foarte) important in seria celor care umplu cu trip-hop & stuff aceasta toamna-iarna bucuresteana, iata-l si pe bellamuzica. Apropos de anotimpul muzical actual, va reamintesc ca au trecut prin tarisoara asta in ultimele 2-3 luni : Leonard Cohen, Thievery Corporation, Roisin Murphy, Underworld, Nouvelle Vague, Koop, Mum sau De Phazz.
Semne de bine in viata culturala a romanului obosit si snob:) Sper ca anul viitor sa creasca relevanta acestor concerte asupra urechilor noastre, caci, cantitativ stam din in ce in ce mai bine intre tarile pentru care Bestfestul romanesc e doar o adunare de cartier.

Diseara, la Sala Palatului, Tricky live. Iar aici,

Tricky - Evolution Revolution Love

3 comentarii:

oceania spunea...

nu prea ma duc la evenimente muzicale prin Bucuresti dar ma bucur mult ca ele exista. cu cat mai multe cu atat mai mult se instaleaza o stare de normalitate in viata noastra culturala.

Tricky?...interesant.

Lucian Curelariu spunea...

exact ce spuneam:) totusi, ar trebui sa mai iesi...macar la alde Leonard Cohen...of...dac-as locui in Bucuresti...doar pentru evenimente:)

Anonim spunea...

Cum ar fi daca si pentru tine Craciunul ar fi o zi obisnuita? http://andreeamarc.com/2008/11/26/cum-ar-fi-daca-si-pentru-tine-craciunul-ar-fi-o-zi-obisnuita/