23 mai 2008

The Cat Empire


Domnii de la The Cat Empire canta un amestec de funk jazz ska etc. Ce urmeaza este o piesa diferita de celelalte; pe care vreti sa o ascultati, pentru ca, iata, apare nominalizata pe bellamuzica:)), lucru ce nu s-a mai intamplat de mult. Este unul din acele cantece pe care le gasesti cu "evrika" si cu care te infuzezi pentru tot restul vietii.

As fi vrut sa scriu eu melodia asta.

The Cat Empire - Lost song



The Cat Empire - The Lost Song
Asculta mai multe audio Muzica »

Rock'n'Iasi Open Air Festival


Maine si duminica (24-25 mai) Iasul va tremura rock din toate incheieturile..Se intampla episodul 2 al Rock'n'Iasi, vom avea 30 de trupe din foarte multe substiluri : alternative, punk, hardcore, progressive, death, doom, black si tot ce va mai trece prin cap. Headlineri sunt cei de la trupa finlandeza Korpiklaani care vor da mult prea bine cu berea romaneasca..Vor mai canta nume ca GOD, Negura Bunget, Nevid, Kratos, Corbus Albus, Staccato, Godmode, Bucium si multe altele.

Asadar, in speranta ca vremea va fi buna si berea din belsug, ma pregatesc pentru doua zile de drujbaiala..

Caci se cade sa iubesti toata muzica daca esti meloman;)

12 mai 2008

Si cum a fost..





25 000 de oameni intre care, fara nici un snobism, te simti foarte important, pentru ca tu esti acolo sa simti, nu sa joci...Goran ne-a dat pana si "In the deathcar", pe langa sublimele "Ederlezi", "Mesecina", "Ausencia", "Praway do lewgo" sau "Kalashnikov". O seara extraordinara, atat de rara la Iasi, marcand sper, inceputul unei frumoase traditii de a arunca cu banii publici in artisti precum Goran Bregovic, si nu in atatea alte inutilitati..

Iata cateva imagini foto/video, asa cum s-au putut alege de pe youtube (caci personal n-am vrut sa pierd momentul filmand) din minunata seara in care inima Iasului a batut balcanic:

Sexy Rita


Ederlezi


Kalashnikov

9 mai 2008

Goran Bregovic live la Iasi

Peste cateva ore las proiectele de parodontologie pentru un foarte mare eveniment al urbei:


Bregovic e un artist pentru care as fi facut un efort de a trece granita vara asta, dar daca alesii ni-l aduc atat de aproape, cat de fericit poate fi un om?!
Voi alerga asadar, sa asez o noua caramida la temelia muzici ce trece prin mine live si cu foarte mare folos. Nu promit, dar sper sa va aduc filmari reusite din ceea ce sper ca va fi concertul anului 600 al Iasului.

Iata ce pierd unii: