5 ianuarie 2009

Remix

NU cred ca exista piesa cunoscuta care sa nu aiba macar un remix circuland prin cluburi sau pe net. Multe dintre ele (cred ca majoritatea) nu au nimic special in afara de faptul ca (eventual) fac dansabila o piesa ce nu are in original acest atribut; sunt experimente mai mult sai mai putin reusite ale unor "elctronisti", cum imi place sa le spun (in nici un caz peiorativ), care ies in lume amintind publicului ca orice lucru poate fi privit in nenumarate moduri, din multe perspective si culori. Sunt mixuri pe care le vad alterari sau chiar profanari ale pieselor originale si mixuri care dau farmec sau ajuta la mediatizarea ori reactualizarea unor mari valori muzicale.
Dintre acestea din urma gasesc perfect exemplu piesa care urmeaza, remixata de Trentemoller, un dj danez ale carui idei ma incanta de fiecare data si de care sigur voi mai aminti.

Iata cum poate suna (la fel de bine) Wicked Game remix. Sunt curios care e parerea voastra despre toate astea.

Chris Isaak - Wicked Game (Trentemoller 's Remix)

Un comentariu:

SunSet(h) spunea...

pentru ca am avut o zi de luni groaznica o sa fiu extrem de sincera. nu prea agreez acest remix...nasul meu se stramba din instinct.de cover-urile care s-au facut pe acesta piesa nu mai zic...insa sunt perfect de-accord cu ceea ce ai zis mai sus despre modul negativ/pozitiv in care poate influenta un astfel de mix/remix o piesa mai veche.

p.S.: i really hate modays
p.p.s: ar trebui sa incetez sa mai pun p.s.